PENNUT LUOVUTETTU

                                                      HAUS ZIMMERMANN GALLAND X KARDA VON HAUS TARGA

                                                                                   Yhdistelmän sukutaulu

1-csc_02282.jpg

Belgian tuontinarttumme Endy von Karthagon tytär Karda von Haus Targa  synnyttänyt 10.7.2014 pentueen vahvuudella 4+4!! Pennut ovat hyvin elinvoimaisia ja synnytys meni loistavasti. Uroksena yhdistelmässä Haus Zimmermann Galland. Kardalla tehty BH ja valmistautuu parhaillaan IPO kokeisiin. Galland alias Hunni tehnyt BH:n, AD kokeen ja luonnetestattu, pisteet 187. Hunni osallistuu kaudella 2014 myös IPO kokeeseen. Kummallakin koiralla arvosana G näyttelystä. Suojelun lisäksi Kardan kanssa harrastetaan agilityä, mikä sopii hyvin nopealle, temperamenttiselle koiralle suojeluharrastuksen vastapainoksi.

563611_10200143411801636_1671638585_n.jpghunni.jpg

Molemmat vanhemmat ovat perusterveitä, alustavarmoja, erittäin korkean viettitason omaavia harrastuskoiria. Kummatkin kuvattu luustollisesti terveiksi, ei hammaspuutoksia, ei allergioita eikä iho/korva ongelmia. Hunnin isä, sekä isoäiti on luonamme kasvaneet ja eläneet, niiden kanssa on harrastettu ja tehty tulokset SchH kokeista. Hunnin emä on Belgian tuontinarttumme, joka tuli meille 7 vkon ikäisenä.  Lisäksi Hunnin setä Birkenland Arek (Noki) kuului laumaamme vajaat 12 vuotta ja sisko on aktiivi harrastuskoiranamme parhaillaan. Olemme päässeet myös seuraamaan muitten sukulaisten elämää ja harrastamista SM-tasolle asti. Linja on siten meille erittäin tuttu jo 4. polvessa.

Karda on hyvin kiihkeä, itsevarma ja energinen koira. Kotioloissa helppo, mutta omaa vahvaa dominanssia. Suojelu osiossa tulisi olla hiukan ohjattavampi. Hunni on tasapainoinen, temperamenttinen, optimaalisen otekäyttäytymisen ja erittäin lujat hyökkäykset omaava kaksiviettinen uros. Video Hunni pöytätreeni 1.6v.

1-dsc_0037.jpg

Pentue myydään harrastajille/työkoiriksi. Yhden pennuista jätämme itsellemme ja yhden mahdollisesti myymme jalostusoikeudella. Pennut syntyvät heinäkuun puolivälissä, tiedustelut joko sähköpostilla tai soittamalla!

1-dsc_0032.jpg